Всеки, който се изкушава да седне пийнал зад волана, трябва да види това ВИДЕО

  • 28.01.2019 11:30 /
  • 4437 /
  • 1
Всеки, който се изкушава да седне пийнал зад волана, трябва да види това ВИДЕО

Всеки, който се изкуши да пийне в кръчма или у дома, а след това да седне зад волана, трябва да изгледа това видео и да се убеди сам колко лоша идея е това.

Ето какво се е случило в неголямото градче Руселар (Белгия) с пиян водач зад кормилото ва "Ауди". 24-годишният гражданин на Полша бил спрян за стандартна проверка, но вместо да изпълни указаният на полицая рязко натиснал педала на газта и се опитал да избяга.

Това било началото на екстремно преследване със зрелищен и болезнен за пияния поляк финал.

Вбесена автолейди с бял джип жестоко отмъсти на неверен съпруг (ВИДЕО)

Преследването не било дълго, защото беглецът след като рязко набрал скорост се надянал на един от болардите, спиращи движението на автомобили по пешеходния участък от улицата. (Болард е цилиндричен подвижен метален стълб с автоматично управление, който блокира преминаването на автомобили).

Зрелищно ВИДЕО: Шофьорка обърка педалите и скочи с Land Rover от 3-ия етаж на паркинг

Благодарение на видеокамерите за сигурност може да се види момента на сблъсъка на видео, което е качено в мрежата от полицейското управление в Руселар.

На видео не се вижда патрулка на пътна полиция, но местни медии съобщават, че стражите на реда са успели да заловят нарушителя, след като е бил нокаутиран от металния стълб. 

Мъж остави парче месо в колата си, върна се след 4 часа и онемя от видяното (СНИМКИ)

След медицински тест официално е бил фиксиран факта, че водачът е бил под въздействието на алкохол. За отбелязване е, че пияният шофьор не е пострадал, за разлика от неговото Audi, което се превърнало в купчина скрап. /auto.blitz.bg

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Ман
    30.01.2019 7:08
    Мине не мине една седмица и новината излиза отново. Поради липса на друга, предполагам. Или поради тъпотията на работещите в БлиЗ.