Впечатляващият Volkswagen ID.Buggy става производствен модел СНИМКИ

  • 13.09.2020 10:20 /
  • 830 /
  • 0
Впечатляващият Volkswagen ID.Buggy става производствен модел СНИМКИ

Немският автомобилен производител Volkswagen планира да започне производство на електрическо бъги на базата на концептуалния автомобил ID.Buggy след няколко години. 

Концепцията беше представена миналата година на автомобилното изложение в Женева. Още тогава представителите на компанията намекнаха, че представеният електрически автомобил може да се появи в продажба. След това плановете на автомобилния производител за електромобила се промениха повече от веднъж.Ето каква е разликата между клиренс и пътен просвет при автомобилите СНИМКИ

Независимо от това, концепцията има бъдеще. Електрическият автомобил ще бъде преработен в по-удобен за бюджета вариант, наречен Ruggedzz. Този автомобил ще получи големи офроуд гуми, увеличен просвет и необичаен дизайн.„Ерата на електрическите превозни средства ще принуди SUV да се променят “, обясни членът на борда на Volkswagen Юрген Стакман .


Volkswagen вече започна производството на първия си електрически кросоувър - ID.4. Колата е сглобена в немския автомобилен завод в град Цвикау.

 

КОМЕНТИРАЙ