Volkswagen представи най-практичния Golf СНИМКИ

  • 10.09.2020 8:50 /
  • 6163 /
  • 0
Volkswagen представи най-практичния Golf СНИМКИ

Осмото поколение Volkswagen Golf продължава да се допълва с нови версии. След стандартния хечбек, хибрид и GTI, към гамата беше добавен и практичният VW Golf Variant. В същото време производителят представи и по-всъдеходна версия - кросоувъра Golf Alltrack.

В сравнение с предшественика си, новият Golf Variant е нараснал значително по размер. Сега той достига 4633 мм дължина, 1789 мм ширина, 1455 мм височина и междуосие 2686 мм.

Благодарение на тези промени разстоянието между седалките се е увеличило с почти 4 см. Обемът на багажника също се е увеличил до 611 литра, а при сгънати седалки на втория ред полезният товарен обем достига 1642 литра.

В допълнение, багажното отделение на комбито е оборудвано със специални закрепващи приспособления за чанти, светлини и розетки за 12 и 230 волта. Последните се предлагат като опция.

Volkswagen разгневи мрежата с рекламата на новия Golf ВИДЕО

Новият Volkswagen Golf Variant се отличава с по-спортните брони, задния спойлер и видоизменената линия на третото странично стъкло, която визуално понижава линията на покрива.

Оборудването и облицовката са абсолютно същите като хечбека. Комбито е оборудвано с цифрово табло, дисплей, нова мултимедийна система с 8,25-инчов екран, мултифункционален волан и разширен пакет от електронни асистенти.

Всъдеходната версия VW Golf Alltrack външно повтаря комбито, но е получила увеличен просвет и се предлага стандартно със система за задвижване на четирите колела 4Motion.

Удивителни резултати: Провериха здравината на стъклата на обичаен Golf ВИДЕО

Корпусът на новия автомобил е допълнен с черни декоративни елементи и са инсталирани специални брони. В интериора има характерна бродерия на облегалките на седалките.

Производителят е лаконичен по отношение на характеристиките на тази версия, само поясни, че може да буксира ремарке с тегло до 2 тона.

Гамата двигатели на комбито е същата като тази на хечбека - това са бензинови и дизелови агрегати с мощност от 110 до 150 к.с.

Продажбите на новите Volkswagen Golf Variant и Alltrack ще стартират по-късно през тази година.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ