Volkswagen официално разкри визията и интериора на новия Golf СНИМКИ

  • 11.10.2019 9:20 /
  • 4755 /
  • 0
Volkswagen официално разкри визията и интериора на новия Golf СНИМКИ

Новото осмо поколение на Volkswagen Golf като че ли отдавна престана да бъде тайна: колата многократно попадаше на шпионските фотографии, дори с минимално количество камуфлаж.

Сега компанията разпространи официални скици на модела, като премиерата ще се състои на 24 октомври. През оставащите две седмици производителят може да направи още няколко публикации, като стимулира интереса към новата машина със снимки и видеоклипове.

Външният дизайн на автомобила може да бъде описан като еволюционен - в него няма революционни въведения, с изключение на тънка светодиодна лента между предните фарове. От VW охарактеризираха външния вид на хечбека като „по-динамичен от преди“.

Разсекретиха напълно новия Volkswagen Golf (ВИДЕО)

Концепцията за мястото на водача официално се нарича Digital Cockpit: традиционният екран на мултимедийната система е инсталиран по-високо от преди и по-близо до водача, като е и комбиниран в едно цяло с приборното табло.

Освен това, от лявата страна е поставен още един компактен сензорен панел. Има и екран, с който се управляват настройките на климатичната система.

Разсекретиха салона на новия Volkswagen Golf (СНИМКИ)

Като цяло изглежда, че броят на физическите бутони в интериора на новия Golf е сведен до минимум, а самата вътрешна архитектура е станала по-модерна, строга и изящна.

Благодарение на модернизираната платформа MQB и увеличените размери на автомобила, салонът му трябва да стане много по-просторен, особено за пътниците от втори ред. Багажникът също ще бъде с по-голяма вместимост.

Дебютът на Volkswagen Golf ще се състои на 24 октомври, а до края на годината продажбите му трябва да започнат в Европа. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ