Volkswagen изненада с ниска цена на новото поколение на бюджетен модел СНИМКИ

https://auto.blitz.bg/novini/volkswagen-iznenada-s-niska-cena-na-novoto-pokolenie-na-byudzheten-model-snimki Auto.blitz.bg
Volkswagen изненада с ниска цена на новото поколение на бюджетен модел СНИМКИ

Бюджетният седан Volkswagen Bora е силен играч в сегмента на достъпните практични автомобили, където трябва да се конкурира с такъв бестселър като Logan. Производителят изненада с ниска цена на новото поколение на модела, съобщава ITHome.

Германската компания драстично намали цената на VW Bora 2024, за да привлече възможно най-много купувачи. Това ще им помогне да се борят по-ефективно с конкурентите.

Още повече, че китайските марки с техните много евтини автомобили напоследък налагат все по-осезаемо съперничество на пазара.

Спортна кола от филма „Да изчезнеш за 60 секунди“ е изоставена на улицата ВИДЕО

Volkswagen традиционно има силни позиции на китайския пазар. Само екстремните отстъпки могат обаче да помогнат срещу местните компании - новият VW Bora струва само $9600 в базовата версия.

Нова система за безопасност в колите ще предотврати този вид инциденти на пътя СНИМКА

Преди тази удивителна отстъпка минималната цена за модела беше 15 500 долара. Бюджетният автомобил се задвижва от 1,2-литров двигател. Оборудването на Volkswagen Bora е скромно - навигатор, автоматични фарове, електрически регулируеми огледала.

 

Горещи

Коментирай
1 Коментара
Сиромах
преди 1 месец

Да, ама в наша България ще дойде на двойно по висока цена! Както се казва в народната поговорка " Слънце сияе, дедо мечтае, баба да стане мома"!

Откажи