Вижте какво представлява най-скъпият всъдеход за $2 милиона СНИМКИ

  • 26.09.2021 10:50 /
  • 2133 /
  • 1
Вижте какво представлява най-скъпият всъдеход за $2 милиона СНИМКИ

Днес ще ви представим един от най-необикновените автомобили днес - свръхскъпия луксозен всъдеход Karlmann King.

Чрез подробни фотографии на Karlmann King ще представим най-скъпия всъдеход на планетата, който, което е най-интересно, не е британски, немски или италиански. Той е разработен от китайската компания IAT Design.

За да е по-лесно за разбиране, на цената на един китайски Karlmann King можете да си купите няколко Rolls-Royce Cullinan, три Lamborghini Urus или половин дузина Bentley Bentayga или Maybach GLS600.

Защо този китайски автомобил е толкова скъп? Първо, тиражът му, според информациите, е само 12 екземпляра. Второ, има уникална визия, напомнящ доли бронирана кола от "Междузвездни войни". Трето, вътрешността му е обзаведена с най-скъпите неща, които могат да се намерят.

Karlmann King се произвежда по поръчка от 2017 г. насам в производствени мощности в Италия. King е базиран на рамата и агрегатите на американския пикап Ford F-450, но каросерията е изцяло от собствен тип - комби, с пет врати, четири- или шестместна (по избор на клиента).

Зрелище: Звездата Кание Уест премина през Чикаго с руския всъдеход "Шерп" ВИДЕО

Екстериорът е с преплитащи се назъбени линии и трябва да предизвиква асоциации с изтребителите и бомбардировачите тип "стелт".

Автомобилът се задвижва от 6,8-литров бензинов двигател Ford Triton V10 с мощност 398 к.с., съчетан с 6-степенна автоматична скоростна кутия. Салонът на Karlmann King предлага комфорт на ниво лимузина.

Кои са 5-те най-харизматични всъдехода на всички времена (СНИМКИ/ВИДЕО)

Всеки Karlmann King струва от 1,85 млн. долара и клиентите могат да изберат бронирана каросерия за защита на пътниците от обстрел със стрелково оръжие - тази опция е предвидена за автомобила от самото начало.

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Преминаващ
    26.09.2021 17:00
    Винаги ще се правят опити да се отмъкнат някакви пари от богатите. Въпросът е кой успява?В случая мисля че не!Само пример V10 ,6.8 литра с мощност 398кс. ми звучи като от първобитната ера в сравнение с Мерцедес ,който продава вече коли с 2.0 мотор и мощност 421кс