Зрелище: Звездата Кание Уест премина през Чикаго с руския всъдеход "Шерп" ВИДЕО

  • 21.02.2020 9:50 /
  • 11477 /
  • 1
Зрелище: Звездата Кание Уест премина през Чикаго с руския всъдеход "Шерп" ВИДЕО

Популярният рапър Кание Уест премина по улиците на Чикаго с впечатляващия руски всъдеход "Шерп". По този начин той представи новите маратонки Yeezy Quantum.

Цели пет всъдехода взеха участие в необичайна промоционална кампания, като на феновете бяха раздавани безплатни маратонки от машините. И това не е първият път, когато Уест използва "Шерп" - те наскоро се появиха във видеото към песента Follow God.

 

Събитието не остана незабелязано от представителите на компанията „Шерп“. Изпълнителният директор Ярослав Пригара написа на страницата си във Фейсбук, че се гордее с факта, че колоната от всъдеходи е преминала по улиците на Чикаго и отново са се появили на първите страници на световните медии.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

YEEZY takeover in Wicker Park

Публикация, споделена от Complex Sneakers (@complexsneakers) на

Машината за сняг и блато Sherp бяха представени през 2016 г. и почти веднага получиха титлата „най-добървсъдеход в света“ от авторите на автомобилния блог Jalopnik.

Той е оборудван с безкамерни гуми с ултра ниско налягане, както и с уникално окачване, което е създадено от руския изобретател Алексей Гарагашян.

Изумително ВИДЕО: Камиони КАМАЗ преминават през силна морска буря

Всички гуми са свързани чрез въздушни канали, които се регулират до пълното им затваряне. Ако машината се блъсне в препятствие с една гума, налягането се разпределя равномерно по всички колела, което им позволява да се деформират по-силно.

„Шерп“ може да плава, да преодолява блатисти местности, да излезе от водата върху лед и да преодолее препятствия с височина до 70 сантиметра.

В двигателното отделение на "Шерп" е инсталиран 1.5-литров дизелов двигател с мощност от 44 конски сили, като има и петстепенна ръчна скоростна кутия. Максималната скорост на земя е 45 километра в час, а по вода се движи със скорост до шест километра в час. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • джендър
    21.02.2020 11:09
    КО?Не!