Вижте как неуспешно успоредно паркиране води до брутална катастрофа ВИДЕО

  • 12.02.2022 12:50 /
  • 3265 /
  • 1
Вижте как неуспешно успоредно паркиране води до брутална катастрофа ВИДЕО

Успоредното паркиране е много необходимо умение за шофьорите в градовете, но за съжаление някои хора просто не могат да го овладеят.

На шофьора на синия седан, запечатан във видеото, публикувано в мрежата, не е помогнала дори внимателната техника с няколко подхода.

Шофьорът на синия седан се опитва да паркира между Cadillac CTS и Toyota Prius, като прави много излишни маневри. Ситуацията бързо се превръща от комична в опасна и автомобилът се оказва на отсрещната страна на пътя.

Очевидно шофьорът по погрешка е натиснал педала на газта прекалено силно, което го е накарало да се блъсне отзад в автомобила, но нещата са се влошили още повече, когато той се е опитал да поправи грешката си.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Шофьор се шмугна на място за паркиране, но съжали жестоко

Превключвайки скоростите, за да продължи напред, водачът отново дава твърде много газ и автомобилът изскача на отсрещната страна на пътя, удряйки по пътя си стоящия отпред автомобил и коли от насрещното движение.

Въпреки че е трудно да се види какво се случва със синия седан от другата страна на пътя, изглежда, че той избягва челен сблъсък със стената и се блъска в сребристия седан, преди да изчезне в тъмнината под моста. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Ръчко
    12.02.2022 22:39
    Тия простотии, които ги дават от такъв тип на неовладяване, се дължат в повечето случаи изключително при автомобилите с автоматични скорости.