Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Шофьор се шмугна на място за паркиране, но съжали жестоко

  • 06.11.2021 9:50 /
  • 4638 /
  • 0
Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Шофьор се шмугна на място за паркиране, но съжали жестоко

За да направим почивните ви дни още по-приятни, всяка събота ще публикуваме няколко интересни видеоклипа, които са попаднали в полезрението на АВТО БЛИЦ през изминаващата седмица.

При инцидента, станал в Сингапур, шофьор на Nissan се е оказал по-решителен и бърз в трудното състезание с бавния сребрист кросоувър и все пак е загубил "състезанието".

Импровизираното съревнование се е провело на един от многоетажните паркинги в Сингапур, като залогът бил удобно място пред асансьора.

Движението на кросоувъра е много предпазливо и тромав - може би начинаещият шофьор не е чувствал още размерите на автомобила, а водачът на Nissan пък твърде много е бързал. Това е решило и изхода на случилото се.

Забързаният шофьор успява да заеме заветното място, но не успява да спре навреме. Грохотът от удара в стената вероятно се е чул дори на улицата.

Водачът-съперник спокойно слязъл от колата си, полюбувал се на "победителя" и отишъл да си намери ново място за паркиране. Това вероятно му е отнело още 10 минути, но пък на собственика на бързия Nissan му се е наложило да изчака доста време за регистриране и описване на произшествието.

В руския Нижни Новгород шофьор на автобус не е успял да се справи с управлението на автобуса си, но за щастие никой не е пострадал.

Автомобил със семейство в него падна от подвижен мост в град Льовен, Белгия. За щастие никой от тях не е пострадал сериозно.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Жена се изплъзна от смъртта два пъти за няколко секунди

Доста сложно за преминаване място от автомобилно рали

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Свада на пътя придоби неочакван обрат

На този шофьор му е провървяло

Усмивка

/auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ