Визията на очаквания нов Nissan Patrol бе разкрита в детайли СНИМКИ

  • 03.08.2019 9:50 /
  • 8107 /
  • 0
Визията на очаквания нов Nissan Patrol бе разкрита в детайли СНИМКИ

В мрежата се появиха нови фотографии на предстоящия Nissan Patrol от новото му поколение. Снимките са  информативни и ясни, така че можем подробно да проучим новия всъдеход.

Както се очакваше, Nissan Patrol Y62 е запазил стария корпус, въпреки че като цяло е скрит от погледите. Най-интересните подробности, обаче, се виждат, което е страхотно.

Забелязва се огромна фалшива радиаторна решетка с широка хромирана рамка, големи предни фарове със сложна форма с ефектна графика и сияйна част от бронята с вертикални въздухозаборници (най-вероятно декоративни) отстрани.

Автомобилите на Nissan ще имат функция, която ще спасява живота на децата

Отзад също всичко е ново. Големите фарове имат вече геометрична форма и хромиран декор. Всичко това изглежда интересно, но интригата остава, докато бъде показана цялата машина.

Вижте най-невероятния тунинг на Nissan GT-R за всички времена (СНИМКИ)

За интериора все още не се знае нищо. Козметичните промени и нова мултимедийна система са задължителни за автомобила, който за десетилетието си ще претърпи второ обновяване.

Очаква се да няма сериозна промяна в гамата на двигателите. В момента Nissan Patrol се предлага с 4-литров V6 (275 к.с.), 5.6-литров V8 (400-428 к.с.) и 7-степенна автоматична трансмисия. Основният съперник за Nissan Patrol 2020 ще бъде Toyota Land Cruiser 300, която ще се появи малко по-късно. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ