Вижте какво направи полицай при преследване, на което би завидял и Джеки Чан ВИДЕО

  • 09.02.2020 10:20 /
  • 10713 /
  • 0
Вижте какво направи полицай при преследване, на което би завидял и Джеки Чан ВИДЕО

Необичайно задържане е било проведено в руския град Иркутск, по време на което се е отличил разследващ служител на реда, съобщават световните издания.

 По време на залавянето на двама души, извършващи кражби от автомобили, полицаят е скочил на покрива на колата на престъпниците и по този начин ги „преследвал” в продължение на три километра.

"Оперативните служители са получили информация за двама местни жители, които са извършвали обири на автомобили и е организирана засада в район на град Иркутск. Късно вечерта младите мъже, използващи специално устройство, са изключили алармата на колата и са извади чанта от нея. Забелязвайки полицейските служители, те са се опитали да избягат с колата си “, се казва в съобщение на полицията в Иркутск.

Полицията забрани на водач да управлява „златен“ BMW X5 и евакуира колата СНИМКИ

Полицаят скочил на покрива на колата на опитващите се да се измъкнат крадци, като успял да се задържи и да не падне, въпреки факта, че водачът на автомобила шофирал с превишена скорост, а също така извършил остри и опасни маневри.

За да спрат престъпниците и да спасят полицая, колегите му били принудени да използват служебно оръжие.

Така полицията в САЩ разстрелва непокорни джигити на пътя (ВИДЕО)

"Повреждайки задното колело, те принудили обирджиите да спрат колата и ги задържали. Открадната чанта, в която имало банкови карти и бижута, е иззета “, заявяват от полицията.

По отношение на задържаните престъпници, които не пожелали да се съобразят с законното искане на полицейския служител и поставили живота му в опасност, са образувани наказателни дела. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ