Вижте как изглежда най-бюджетният Toyota Land Cruiser 2024 ВИДЕО

https://auto.blitz.bg/novini/vizhte-kak-izglezhda-nay-byudzhetniyat-toyota-land-cruiser-2024-video Auto.blitz.bg
Вижте как изглежда най-бюджетният Toyota Land Cruiser 2024 ВИДЕО

Toyota показа базовата версия на популярния всъдеход Land Cruiser 250, която ще бъде най-евтината в моделното семейство. Цената му ще бъде под 50 хиляди долара.

Бюджетният Toyota Land Cruiser 250 е значително опростен, за да се намалят разходите. Той получава брони, капачки на огледалата за обратно виждане, дръжки на вратите и други елементи, които не са боядисани в цвета на каросерията. Хромираната облицовка също я няма, а джантите са заменени с 18-цолови стоманени.

За интериорна декорация е използвана бюджетна тъкан. В името на икономията дори е изоставена кожената тапицерия на волана. Екранът на мултимедийната система е станал много по-малък, а седалките са лишени от електрическо задвижване.

Някои опции също са премахнати. Сред добрите новини - компанията е запазила двузонов климатроник и редица системи за подпомагане на водача.

Показаха официално как ще изглежда най-големият Smart в историята СНИМКИ

Бюджетният Land Cruiser 250 се задвижва от 2,8-литров дизелов турбодвигател с мощност 204 к.с. Той е съчетан с шестстепенна автоматична трансмисия и система за задвижване на всички колела. Компанията не обяви точната цена на новия автомобил. Известно е, че ще бъде под 50 хиляди долара.

 

Горещи

Коментирай