ВИДЕО запечата как кола пада в автосалон от 3-ия етаж върху служители

  • 08.10.2021 9:50 /
  • 5918 /
  • 0
ВИДЕО запечата как кола пада в автосалон от 3-ия етаж върху служители

Нелеп инцидент едва не отнема живота на двама служители в автосалон в Сао Пауло, Бразилия, както и на служител на почистваща фирма, който е миел автомобила преди да бъде поставен на подиум.

Автомобилът е рухнал от третото на първото ниво на офиса, точно върху рецепцията, където по това време се намират 20-годишен служител и 19-годишна служителка на компанията.

Както се оказва по-късно, 29-годишният мъж, който е бил натоварен със задачата да измие автомобила и да го изложи в зоната за продажби, не е имал шофьорска книжка и е управлявал автомобила само с много общи познания за работата на двигателя.

Преди този инцидент всичко е минало без произшествия, което очевидно му е дало усещане за лекота на шофирането.

Шофьор почупи новия си миниван веднага след като го подкара в автосалона ВИДЕО

Неопитният шофьор завъртял ненавреме волана и натиснал педала на газта, при което прясно измитият автомобил полетял от третия етаж към партера.

Автомобилът се преобърнал във въздуха и се разбил. Самият виновник за инцидента се отървава със счупен крак. Младият мъж на рецепцията е получил няколко леки натъртвания, но момичето е било хоспитализирано със счупено рамо и ще остане в болница по-дълго време. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ