Шофьор почупи новия си миниван веднага след като го подкара в автосалона ВИДЕО

  • 27.06.2020 8:50 /
  • 10447 /
  • 0
Шофьор почупи новия си миниван веднага след като го подкара в автосалона ВИДЕО

В Индия, клиент, който си закупил нов миниван Kia Carnival, секунди след това се е врязал в стена при напускане на дилърския център. След инцидента, въпреки всичко собственикът си тръгнал от автосалона с разбития си автомобил, сякаш нищо кой знае какво не се е случило.

Съдейки по кадрите, водачът е объркал педалите на газта и спирачка, след което Kia Carnival рязко влетява и се блъска в стената, разположена на изхода след вратите на автосалона.

В резултат на удара миниванът е със силно повреден капак и предна броня. В допълнение, въздушните възглавници са сработили, а под машината се е образувала локва от с охлаждащата течност.

Скъпа катастрофа: Два Lamborghini Aventador се сблъскаха един с друг ВИДЕО

Но въпреки сериозните щети, колата се е движела изрядно. Затова собственикът на счупения миниван решил да си тръгне все пак с колата. Служител на автосалона помогнал на особения клиент да се обърне, след което мъжът спокойно си тръгнал от автосалона в разбитата кола.

Миналата седмица ви запознахме с друга подобна катастрофа, която отново се е случила на територията на индийски автосалон. Купувачът на нов хечбек Volkswagen Polo, не се справил с управлението, когато напускал дилърския център, ударил се в оградата и се преобърнал. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ