Уникално ВИДЕО: Полицейско преследване на куриер със скутер разсмя мрежата

  • 26.03.2021 9:50 /
  • 13334 /
  • 0
Уникално ВИДЕО: Полицейско преследване на куриер със скутер разсмя мрежата

Заснетото в Киев видео и станало много популярно в интернет като хиляди потребители са го харесали, отбелязали са успешния подбор на музиката, а също така са се разгоряли спорове относно действията на основните участници.

На кръстовище в украинската столица куриер на една от градските фирми за доставка на храна е тръгнал твърде рано със скутера си, без да изчака да светне зелената светлина.

Полицейски патрул, стоящ на същото кръстовище, се опитал да задържи нарушителя, но той показал такава сръчност и изобретателност, така гениално се престроявал и променял маршрута, че си спечелил възхищението на потребителите в мрежата.

Служителите на реда не са успели нито да го задържат, нито дори да го идентифицират.

Зрелищно полицейско преследване на висока скорост бе запечатано на ВИДЕО

Видеото е станало толкова популярно в Украйна, че заместник-ръководителят на Министерството на вътрешните работи на републиката Антон Геращенко се е изказал в защита на подчинените си и е посочил незаконните действия на водача на скутера (нарушаване на правилата за движение, каране на скутер без регистрационни табели, създаване на опасна ситуация) и е призовал собствениците на фирмите за доставка да проведат разговор със своите куриери.

Шокираща кражба и преследване: Отмъкнаха катафалка с покойник от църква ВИДЕО

В интернет, между другото, на упрека на заместник-министъра,  са отговорили, че по време на преследването самите полицаи се държат толкова рисковано на пътя и трябва да се помисли за целесъобразността на подобна "безопасност на движението". Те са изскочили в насрещната лента, почти прегазвайки жена с количка след като бързо обърнали на пешеходна пътека. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ