Уникална гледка! Вижте как истински военни ракети се изсипаха на магистрала (СНИМКИ/ВИДЕО)

  • 12.03.2019 10:50 /
  • 7213 /
  • 2
Уникална гледка! Вижте как истински военни ракети се изсипаха на магистрала (СНИМКИ/ВИДЕО)

В мрежата очевидци публикуваха кадри на доста необичаен инцидент. Зенитен ракетно-оръдеен комплекс "Панцир С-1" се е преобърнал на магистрала. Превозващата ги машина е получила сериозни повреди.

Военният КАМАЗ се е преобърнал близо до Владивосток в Русия е заявил Николай Воскресенски, началник на информационния отдел на пресслужбата на Висшето военно командване на Тихоокеанския флот, съобщават световните издания.

Полицаи започнаха преследване на автокрадец със стрелба, но се случи нещо неочаквано (ВИДЕО)

На кадрите се вижда, че камионът лежи на една страна и отделно от него - ракетите. Превозното средство е блокирало движението в едната посока. За щастие, никой не е бил ранен при инцидента.

Зловещо ВИДЕО: Ерика фуча с 90 км/ч, а на покрива бе... бебето й!

След отстраняване на последствията от произшествието, автомобилът ще бъде доставен до мястото на постоянната му дислокация. Все още не е уточнено как ще бъдат събирани ракетите. /auto.blitz.bg

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • КАН
    12.03.2019 18:31
    От бояришника ще да е .
  • Боздуганова
    12.03.2019 20:20
    Така се случва когато вместо да си допият пиенето почват да карат. Но за ракетите да не се притесняват. Ако пуснат мургавото племе което обича да "бере" желязо, за много кратко време ще го оберат като круши.