Зловещо ВИДЕО: Ерика фуча с 90 км/ч, а на покрива бе... бебето й!

  • 06.03.2019 11:10 /
  • 12927 /
  • 2
Зловещо ВИДЕО: Ерика фуча с 90 км/ч, а на покрива бе... бебето й!

Спиращи дъха кадри на кола, развила над 90 км/ч с бебе върху покрива й, взриви мрежата. Дебилно опасната случка обаче доведе само до глоба и отнемане на книжката за три месеца на небрежната майка. Смразяващият кръвта инцидент в австралийския град Пърт от януари предизвика вълна от възмутени реакции и коментари в социалните мрежи.

За щастие 20-минутното ужасяващо пътуване по улиците на града завърши благополучно, защото инстинктът за самосъхранение на 4-годишното момченце го накара да се хване здраво за багажника, а околните шофьори с клаксони и мигащи фарове успяха да накарат майка му да спре.

Съдът наложи глоба от 1200 австралийски долара (750 евро) на Ерика Шадфорт и й забрани да управлява МПС през следващите 3 месеца. Тя обясни, че се разсеяла за малко и не забелязала как малкият се изкачил на покрива на джипа. Свидетели разказаха, че в един момент детето пуснало багажника и едва не паднало.

Майка му изпаднала в шок, когато осъзнала какво е станало, след което прибрала малкия в колата до други две от децата й. Според нейния адвокат тя изпитвала огромен стрес, тъй като й се налагало да се грижи за шестте си малки деца на възраст от 5 месеца до 9 години.

Съдията определи инцидента като "умопомрачителен“.

Източник: Канал 3

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • 123
    06.03.2019 12:36
    6 деца....ами стига си прибирала в путка*та си спе*ма ма маймуно!
  • Ебача
    06.03.2019 13:54
    Тая е чистокръвна джангалка като гледам детето 6 деца тая шнорхела излиза ли и от чеждукрачието ебахти люпилнята за деца