Удивително! Компания подари на своите служители над 4 хиляди нови коли ВИДЕО

  • 08.10.2020 9:20 /
  • 3747 /
  • 0
Удивително! Компания подари на своите служители над 4 хиляди нови коли ВИДЕО

Китайската компания, свързана със стоманопроизводство, Jiangxi West Dajiu Iron & Steel Corporation е подарила 4116 нови автомобила на своите служители като бонус за надвишаване на целите за печалба за пета поредна година. Оказва се, че 2020 г. не е била лоша за всички.

Според информацията в местните медии, ръководството е искало да направи нещо особено и специално, за да благодари на служителите си, затова е било решено да дарят кола на всеки от тях.

В рамките на грандиозно събитие в продължение на няколко седмици са раздадени 2933 кросоувъра Ford Territory и 1183 седана Volkswagen Magotan.

Впечатляващо: Показаха най-скъпия, бърз и мощен китайски автомобил СНИМКИ

Според китайската информационна агенция Sohu, всичките 4 116 нови автомобила са на стойност около 500 милиона юана (74 милиона долара).

Но това не е всичко! Компанията Jianxi също така е обявила, че тя ще заплати за производството на регистрационни табели за тези коли и петгодишна автомобилна застраховка, както и данъците за превозните средства.

Посочиха най-качествените китайски автомобили

Няколкостотин от новите автомобили са били поставени на открито пространство около голямата сцена, за празнуването на Деня на образуването на Китайската народна република на 1 октомври, а кадрите от дроновете, бяха споделени в китайските социални медии. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ