Тройна катастрофа: Сблъскаха се автомобили за над 700 хил. долара СНИМКИ

  • 30.10.2020 8:50 /
  • 3394 /
  • 0
Тройна катастрофа: Сблъскаха се автомобили за над 700 хил. долара СНИМКИ

В центъра на Лондон е станала много скъпа катастрофа, в която са участвали два редки модела на Ферари и едно BMW. Трите коли не са успели да се разминат на кръстовището. Резултатът е видим на фотографиите от произшествието. Общата цена на превозните средства надхвърля 700 000 долара.

Ferrari 458 Spider и 812 Superfast, както и BMW M6 Gran Coupe, не са си "поделили" пътя, в резултат на което всички автомобили претърпяват различни повреди. Британската полиция продължава да разследва обстоятелствата около инцидента.

Предполага се, че водачът на родстера Ferrari 458 Spider не е следил достатъчно пътя и не е забелязал червения светофар. В резултат на това той се е блъснал във Ferrari 812, който от своя страна е ударил BMW M6 Gran Coupe, стоящ на светофара.

Скъпа катастрофа: Rolls-Royce се вряза в Lamborghini, шофьорът избяга ВИДЕО

Самият виновник за инцидента е пострадал най-много. Неговото Ferrari 458 е с повреден капак и предна броня, лявото предно колело е огънато от удара. Освен това е задействана една от въздушните възглавници в салона.

Катастрофата на годината: Сблъскаха се 2 коли за 4 милиона долара СНИМКИ

При Ferrari 812 ситуацията е малко по-добра. Автомобилът е получил повреда на задната броня, левия калник и частично изпускателната система. Възстановяването ще струва доста пари поради използването на въглеродни влакна.

Автомобилът BMW има най-малко щети. Собственикът на M6 ще трябва да смени калника и задното дясно колело. Трите коли са били транспортирани с евакуатор от мястото на произшествието. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ