Скъпа катастрофа: Rolls-Royce се вряза в Lamborghini, шофьорът избяга ВИДЕО

  • 16.10.2020 8:50 /
  • 1724 /
  • 1
Скъпа катастрофа: Rolls-Royce се вряза в Lamborghini, шофьорът избяга ВИДЕО

Недалеч от английския град Бирмингам е станала катастрофа, която претендира за званието за една от най-скъпите през последните години. Фотографията от инцидента се появи в акаунта в Туитър на полицията в Уест Мидландс. Също така в мрежата се появи видео, запечатало произшествието.

Rolls-Royce Ghost на стойност около 275 хил. евро се е ударил в Lamborghini Urus, чиято цена е около 220 хил евро. Виновникът за сблъсъка е избягал от местопроизшествието, но е забравил документи със снимка в колата, така че залавянето му е само въпрос на време.

Вижда се, че Ghost е получил сериозни щети в предната част: бронята, капакът, левия фар и калникът ще трябва да бъдат сменени. Също така може да се забележи повреда от дясната страна на корпуса - вдлъбнатини на предната врата и калника. Вероятно Шофьорът на колата вероятно е катастрофирал някъде другаде, преди да се сблъска с Lamborghini.

Зрелищна катастрофа с рядка суперкола Porsche за $750 хиляди ВИДЕО

На свой ред Urus e получил повреда отзад: пострадали са бронята, осветителното оборудване и, може би вратата на багажника.

Основната версия на причината за сблъсъка е, че водачът на Rolls-Royce не се е справил с управлението - тоест не е взел предвид пътните условия. Предполага се, че той е избягал, шокиран от общата стойност на автомобилите, участвали в инцидента, въпреки че размерът на щетите остава да бъде изчислен. На кадрите се вижда, че заедно с него е имало и други пътници в колата.

Катастрофата на годината: Сблъскаха се 2 коли за 4 милиона долара СНИМКИ

Коментаторите в социалните медии обаче изразиха и други версии. Уточнява се например, че в местната агенция за наем на луксозни автомобили има подобен модел Rolls-Royce и по този начин водачът може да се опита да избегне отговорност.

Други предполагат, че се извършва застрахователна измама, тъй като вероятността две такива скъпи коли да се срещнат по пътищата на малкото градче Уолсол близо до Бирмингам (където се е случило произшествието) е много ниска. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Fire BG
    19.10.2020 8:25
    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/