Toyota създаде практичен електрически автомобил: 9 пътници и 330 км СНИМКИ

  • 20.11.2020 10:20 /
  • 7347 /
  • 1
Toyota създаде практичен електрически автомобил: 9 пътници и 330 км СНИМКИ

Toyota разшири гамата си от електромобили с представянето на Proace Verso Electric. Новият автомобил ще бъде наличен за клиентите в началото на следващата година.

Proace Verso Electric ще се предлага в три дължини на корпуса и четири дизайна, наречени Combi Shuttle, Family и VIP, с места за 5 до 9 души на борда.

Батерията на минивана е разположена под пода, има капацитет от 50 кВт-ч и осигурява пробег до 230 км с пълно зареждане в WLTP цикъла. Опционната батерия от 75 кВт-ч ви позволява да изминете до 330 км.

Двигателят на електрическата версия на минивана е с мощност от 136 конски сили и 260 Nm. Максималната скорост на електромобила е ограничена до 130 км / ч.

Toyota неочаквано възроди забравен модел СНИМКИ

Всички версии на минивана са оборудвани със стандартно зарядно устройство от 7,4 кВт-ч, което може да бъде надстроено до 11 кВт-ч срещу допълнително заплащане. Батерията от 50 кВт-ч може да се зареди за около 30 минути на зарядна станция с мощност от 100 кВт, докато тази от 75 кВт-ч се зарежда за около 45 минути.

В зависимост от спецификацията, обемът за товар варира от 280, 640 до 1060 литра, при наличието  на всички седалки. Товароподемността с ремарке е 1 тон с 50 процента натоварване.

Първи ИЗОБРАЖЕНИЯ и подробности за новата Toyota Land Cruiser 300

Неща като отопляеми седалки, 7-инчова сензорна информационно-развлекателна система, цифрово радио, интеграция на смартфон, достъп без ключ, електрическа ръчна спирачка, автоматично прибиране на огледала и други се явяват стандартни, докато сателитната навигация и автоматичната климатизация са опционни.

Автомобилът е оборудван с най-новия комплекс Toyota Safety Sense с функции като предупреждение за напускане на лентата, система за разпознаване на пешеходци, помощ за пътните знаци, автоматична къса светлина и круиз контрол.

Цената на Toyota Proace Verso Electric все още не е обявена от производителя./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Alisa
    22.11.2020 11:28
    ❣️ Тъ︍рс︍я се︍кс б︍ез за︍дъ︍лж︍ен︍ие. Го︍тов за все︍ки експ︍ерим︍ент. - W︍W︍W︍.︍RU1︍7︍.︍C︍L︍U︍B