Toyota представи миниатюрен кросоувър за приключения СНИМКИ

  • 02.04.2021 10:20 /
  • 10238 /
  • 0
Toyota представи миниатюрен кросоувър за приключения СНИМКИ

За да отбележи старта на продажбите на абсолютно новия модел в Европа, Toyota ще предложи заедно с Yaris Cross Adventure още една версия - Yaris Cross Adventure Premiere Edition, за да допълни гамата на модела.

- Изцяло новият хибриден всъдеход от B-сегмента Toyota Yaris Cross Adventure се отличава с подсилена каросерия и персонализирани облицовки на салона;

- Premiere Edition - най-високият клас на Adventure с ексклузивни опции и функции на пакета, ще бъде достъпен през първите 12 месеца от продажбите;

- Напълно оборудван с интелигентна електроника: електрическо задвижване на всички колела AWD-i, Toyota Smart Connect, Toyota Teammate Advanced Park и Toyota Smart Cargo.

Субкомпактният кросоувър Toyota Yaris Cross дебютира още миналата година и вече се продава в Япония, а продажбите в Европа ще стартират през септември.

Новата Toyota BZ - кросоувърът, който ще замени RAV4

В навечерието на европейската премиера производителят показа модела в изпълнение Adventure. За разлика от версията Elegant, показана по време на световния си дебют, тя е с подчертано офроуд характеристики: пластмасови капаци на бронята, допълнителна защита на купето, релси на покрива и 18-инчови алуминиеви джанти.

Кросоувърите в изпълнението Yaris Cross Adventure Premiere Edition, ще имат двуцветен корпус, специални джанти, кожена тапицерия, електрическа задна врата, преден дисплей, както и най-пълния набор от инсталирани опции.

Уникално: Toyota показа летящ автомобил ВИДЕО

Toyota Yaris Cross е хибрид с мощност от 116 конски сили с електрически мотор на задния мост, който осигурява AWD-i електрическо задвижване на всички колела.

Все още не са обявени цените за кросоувъра, но обикновеният хечбек струва от 17 750 евро, а най-малкият хибриден кросоувър C-HR - от 25 500 евро. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ