Това е новият бюджетен южнокорейски компактен градски кросоувър СНИМКИ

  • 02.06.2023 12:50 /
  • 12261 /
  • 1
Това е новият бюджетен южнокорейски компактен градски кросоувър СНИМКИ

Южнокорейската компания KG Mobility, известна преди като SsangYong, представи новия си кросоувър Tivoli. Бюджетният модел е обновен и се продава на цена от $14 200. Това съобщава официалният сайт на автомобилния производител.

Това е вече третото обновление за модела. Кросоувърът KG Mobility Tivoli 2023 може да бъде разпознат по по-агресивната предница с по-голям въздухоуловител и модифицирана задна броня. Както и преди, моделът се предлага в стандартна 4.2-метрова версия и удължена 4.44-метрова версия XLV.

В салона на KG Mobility Tivoli, в по-скъпите версии, се появява нов виртуален приборен панел. Централният панел също е напълно преработен: там са монтирани увеличен 10,2-инчов сензорен екран и сензорни бутони за климатика.

Базовият 1,6-литров бензинов двигател със 126 к.с. е върнат в гамата. Предлага се и 1,5-литров турбо четворка със 163 конски сили, а в някои страни се предлага и 1,6-литров турбодизел със 136 конски сили.

Представиха новия руски електромобил "Атом" ВИДЕО

KG Mobility Tivoli е оборудван с 6-степенна ръчна или автоматична скоростна кутия, задвижване на предните колела или задвижване на всички колела.

Представиха новия бюджетен кросоувър на Toyota СНИМКИ

Припомняме, че SsangYong беше преименуван на KG Mobility през март. Компанията ще промени стратегията си и ще се фокусира върху електрически автомобили, но ще продължи за известно време да произвежда модели с двигатели с вътрешно горене.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • пешо
    02.06.2023 17:55
    Действията на Гешев , показват , колко ,меко казано недалновиден и лековерен , може да е един човек . Тотално надхитрен . Следващ събитията . Не ставащ .