Стилен и евтин: Toyota показа спортен модел за 18 800 долара СНИМКИ

  • 09.12.2022 9:50 /
  • 10522 /
  • 0
Стилен и евтин: Toyota показа спортен модел за 18 800 долара СНИМКИ

Новата Toyota Aqua GR Sport беше представена в Япония. Спортната версия на компактния хечбек се продава от 2 595 000 йени (18 800 долара). Това съобщава официалният уебсайт на японската марка.

Моделът Aqua е известен в Европа и САЩ под названието Toyota Prius C и се предлага изключително като хибрид. Хечбекът е преработен от Gazoo Racing, спортното подразделение, което създава най-бързите автомобили на Toyota.

Новата Toyota Aqua GR Sport не е станала по-мощна. Първо дебютира версия с 1,5-литров бензинов двигател с мощност 92 к.с., последвана от хибридна версия с мощност 116 к.с. и задвижване от Toyota Yaris Cross.

Toyota представи новата си марка, ето какви модели ще произвежда СНИМКИ

От друга страна, управлението на Toyota Aqua GR Sport е подобрено. Кормилното управление на хечбека е пренастроено и е добавен специален спортен режим. Освен това има спортно окачване и подпори под капака, които увеличават твърдостта на каросерията.

Шофьор измина с Toyota удивителен пробег и разказа какво се е случило с колата СНИМКИ

Вариантът GR Sport се отличава от Toyota Aqua 2022 по специална радиаторна решетка, обвес и 17-инчови джанти. Салонът е оборудван със спортни седалки и волан, а педалите са украсени с метални подложки. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ