Стана ясно какви са таксите за паркиране в различните страни по света

https://auto.blitz.bg/novini/stana-yasno-kakvi-sa-taksite-za-parkirane-v-razlichnite-strani-po-sveta Auto.blitz.bg
Стана ясно какви са таксите за паркиране в различните страни по света

В Сан Франциско паркирането за един час струва средно 8,49 евро. Това поставя американския град в челните редици на разследване на платформата за коли под наем billiger-mietwagen.de.

За да направи това, доставчикът анализира почасовите такси за паркиране в централните паркоместа в 25 от най-резервираните градове, информира "Ауто прес". Съответно в Сан Франциско плащате еквивалента на до 42,17 евро за един час паркиране. За града са анализирани 355 паркоместа.

С 1292 места, най-много възможности за паркиране бяха идентифицирани в Лос Анджелис. В класацията на средните разходи за паркиране за час градът на западното крайбрежие на САЩ е на второ място със средна цена на паркиране от еквивалента на 5,54 евро на час. Най-скъпото паркомясто в анализа струва 34,68 евро на час.

На третото място в класацията Барселона е малко по-назад със средна цена за паркиране от 5,26 евро на час. Анализирани са 465 паркоместа за каталунската столица. По отношение на цената, четвъртото място е далеч назад - Лондон има средна цена за паркиране от еквивалента на 3,63 евро на час, като са анализирани 403 паркоместа. Атина допълва челната петица и има средна цена от 3,21 евро на час.

Откриха стотици чисто нови коли Tesla, паркирани в поле СНИМКИ

Най-евтиният град в класацията е Кейптаун, Южна Африка, със средна такса за паркиране от 0,48 евро на час. За най-скъпото паркомясто сред 33-те анализирани ще трябва да платите само 2,50 евро на час. Вторите най-евтини са два острова - Ибиса и Сардиния, по-точно в град Каляри, плащате средно само 0,75 евро такси за паркиране на час. Дъблин е третият най-евтин. За ирландската столица са анализирани 103 варианта за паркиране, като е определена средна такса от 1,10 евро на час.

Ираклион на Крит е малко по-скъп със средно 1,38 евро и Палермо на Сицилия с 1,41 евро на час. Международната средна стойност на анализа bybilliger-mietwagen.de е 3,58 евро на час.

Ако отивате на почивка с кола под наем, определено трябва да обърнете внимание на цените за паркиране в градовете. Ако искате да комбинирате разглеждането на голям град с пътуване до вътрешността на страната, най-добре е да вземете колата под наем от градска гара след разглеждане на забележителности. По този начин спестявате дни под наем и такси за паркиране.

Горещи

Коментирай