Откриха стотици чисто нови коли Tesla, паркирани в поле СНИМКИ

https://auto.blitz.bg/novini/otkriha-stotici-chisto-novi-koli-tesla-parkirani-v-pole-snimki Auto.blitz.bg
Откриха стотици чисто нови коли Tesla, паркирани в поле СНИМКИ

В град Тампа (щата Флорида, САЩ) стотици нови модели 3 са паркирани близо до местния сервизен център на Tesla. Те не са паркирани на специална павирана площадка, а просто в поле, заобиколено от трева.

Иимпровизираният паркинг с Tesla Model 3, който изглежда изоставен, е показан на фотографии. Основната част са нови версии на популярния електрически автомобил. Но по-близо до задния край на площадката могат да се видят Model 3 преди рестайлинг и още няколко модела Y. Съдейки по VIN кодовете, тези автомобили са слезли от поточната линия между април и май 2024 г.

Потребител на Reddit, който публикува серия от снимки на това „автомобилно гробище“, отбелязва, че повечето електромобили на Tesla имат нестандартни джанти и интериор в смесени цветове. Той също така добавя, че сред колите има и версия Performance.

Как нов суперавтомобил претърпя провал в продажбите заради името си СНИМКИ

Не е известно колко дълго са стояли електрическите автомобили на терена и колко време ще трябва да останат тук. В коментарите към публикацията шофьорите започнаха да посочват, че такъв престой няма да остане незабелязан, тъй като слънцето пече много силно във Флорида, а и огромен брой гризачи живеят в полетата, които могат да влязат в багажните отделения или дори вътрешността, причинявайки непоправима вреда.

 

 

 

Горещи

Коментирай