Срамно: Самотна майка спука гума и само един човек ѝ се притече на помощ

  • 04.11.2019 8:30 /
  • 15447 /
  • 0
Срамно: Самотна майка спука гума и само един човек ѝ се притече на помощ

Сивите дни проникват в живота ни като прах, като резултат започваме да дишаме все по-трудно. От време на време ни се иска да се поотпуснем, да разтоварум. 

Най-вероятно, за това си мечтае всяка изморена майка, когато вечерта се гледа в огледалото и се пита: "Какво стана с теб? Нали беше друга?". 

Животът на Шюри Мишел е живот на самотна майка, който никога не би могъл да бъде наречен приказка. Тя едва ли се е надявала на помощта на добър самарянин, когато спукала гума на своя стар автомобил. 

Когато се надяваш само на себе си, а се случва чудо 

Никога не знаеш в коя минута на помощ ще ти се притече твоя ангел хранител. Но в това, че той ще пристигне навреме, човек никога не трябва да се съмнява. 

Майката е пътувала към училището, за да вземе от него своите деца след края на часовете. Мислейки си за нещо, Мишел не забелязала колко бързо стигнала до познато кафене. 

Тя си помислила: "Не би било лоша идея да пийна кафе", когато чула как гумата ѝ се пука със силен гръм. Досада!

Излизайки от автомобила, жената се огледала настрани, дали някой може да ѝ помогне със смяната на гумата. Тя обаче бързо разбрала, че ще трябва да разчита само на себе си. 

Да се срещне добра душа в Огден в щата Юта било доса трудно.

"Госпожо, искате ли да ви помогна?"

Напразно обаче Мишел си мислела така. Намерило се кой да ѝ помогме, при това с охота. Все пак, когато той се приближил изотзад към Мишел, която въртяла инструментите, жената доста се изплашила. 

Чарлз Логан се оказал бездомник. Но в очите му Мишел видяла доброта и искреност, която рядко се среща сред подобни персонажи. 

Чък помогнал на жената да реши своя проблем. При това жената останала учидена колко ловко бездомникът боравил с инструментите. 

Оказало се, че Чък е имал доста опит, който бил доста полезен във въпросната ситуация. 

Двамата провели кратък разговор, а мъжът ѝ разказал своята история. 

Мишел останала трогната от искреността на човека. Тя му благодарила и му предложила пари. Чък не ги отказал. 

А и защо, щом са от сърце? 

Герой на деня 

Анна Дейвидсън, собственичката на кафенето, видяла двамата души, които оправяли колата, когато тръгвала по свои дела. 

Тя разказала цялата история на своите клиенти, които идват при бея да закусват пресни кроасани и да пият кафе. Благодарение на нея славата на Чък бързо се разлетяла из целия окръг. 

Дейвидсън е познавала Чък: той ѝ е помогала да се справя с тежки физически работи, когато е имало нужа от работна ръка. 

"Много хора съдят човека по неговата външност. Но истината е, че човекът е един от най-трудолюбивите, които аз някога съм срещала", разказва тя. 

 

КОМЕНТИРАЙ