Шпионски СНИМКИ показаха как ще изглежда новият Volkswagen Touareg

  • 21.01.2023 9:50 /
  • 2492 /
  • 0
Шпионски СНИМКИ показаха как ще изглежда новият Volkswagen Touareg

Обновеният Volkswagen Touareg 2023 е заснет почти без камуфлаж. Кросоувърът ще придобие по-модерен външен вид и ще получи някои технически подобрения. Първите снимки на автомобила са публикувани от Motor1.

Прототипи на обновения Volkswagen Touareg се тестват в северните райони на Европа. Компанията се е погрижила дизайнът на новите елементи да не бъде разкрит напълно преди премиерата, така че някои части от корпуса са покрити с умел камуфлаж. Това прикрива някои от външните елементи на автомобила.

Серийната версия на Volkswagen Touareg от 2023 г. вероятно ще получи преработена радиаторна решетка и фарове. Задните светлини също ще бъдат обновени, като ще бъдат заменени с вътрешни графики.

Suzuki официално представи Jimny с 5 врати СНИМКИ

На капака на багажника на един от прототипите е забелязана емблема eHybrid. Това намеква, че под капака се крие хибриден задвижващ агрегат.

Най-евтиният електромобил в Европа вече има по-мощна версия СНИМКИ

Говори се, че Volkswagen подготвя "заредена" версия на Touareg R с 3,0-литров бензинов двигател и електромотор. Мощността на автомобила ще е около 500 к.с.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ