Шокираща свада на пътя: Шофьор извади чук и след това... ВИДЕО

  • 21.08.2021 12:50 /
  • 29282 /
  • 0
Шокираща свада на пътя: Шофьор извади чук и след това... ВИДЕО

Инцидентът е станал в щата Вашингтон и е записан от видеорегистратора на нападнатия шофьор. Видеозаписът е използван от шерифската служба на окръг Кинг, за да се идентифицира и открие нападателят с чука. Заподозреният е заловен три дни след инцидента, съобщава Q13 Fox Seattle.

Видеото показва кулминацията на инцидента, който започва, когато шофьорът на джипа започва да крещи през прозореца към водача на автомобила с видеорегистратора. Той се опитал да избегне сблъсъка, но шофьорът на всъдехода започнал да го преследва.

В крайна сметка агресивният шофьор на джипа засякъл собственика на записващото устройство, блокирал пътя му и хвърлил чука в предното стъкло на автомобила. За щастие никой не е пострадал.

Ето точно кои песни повишават риска от катастрофа на пътя ВИДЕО

Заподозреният е идентифициран чрез същия видеозапис и е проследен от системата за видеонаблюдение. Нападателят е заловен три дни по-късно в друг окръг.

Оказало се, че той е бандит с богато досие: обвинен е в престъпление от омраза, избягване на наказателно преследване и кражба.

Зрелище: Как изглежда мигновената карма след изпреварване отстрани на пътя ВИДЕО

Това не е първият му инцидент, свързан с ярост на пътя. 47-годишният мъж е обвинен и в това, че месец по-рано е крещял и обиждал на расова основа друг шофьор на пътя в Еверет. Тогава обаче той не е бил задържан и явно е станал още по-агресивен. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ