Шофьорка с BMW X3 се опита да се измъкне при полицейско преследване, но я очакваше фиаско ВИДЕО

  • 24.03.2024 12:50 /
  • 8931 /
  • 0
Шофьорка с BMW X3 се опита да се измъкне при полицейско преследване, но я очакваше фиаско ВИДЕО

Някои шофьори решават да направят най-невероятни неща, за да не попаднат в ръцете на полицията. Така е постъпила и жена, която карала с превишена скорост своя BMW X3.

Докато се опитвала да се измъкне от полицейско преследване, 20-годишната американка вкарала колата си в Тихия океан край Венис Бийч в Лос Анджелис, Калифорния. Това е станало на 48 км от мястото, където е засечена с превишената скорост.

Както съобщава местното полицейско управление, наложило се е тя да бъде спасена с хеликоптер и полицейски катер. Освен това в салона се намирали и две кучета порода бостънски териер. Оставяйки четириногите любимци, тя решила да плува, за да избяга от полицията.

Но бягството на любителката на силните усещания била предотвратено от служители на реда на катера, които, след като хвърлили спасителен пояс, принудили момичето да спре да плува и да се предаде.

В същото време едното от кучетата е успяло да се измъкне само, а второто било извадено от спасител. Сега те са в местен приют за животни. Възможно е скоро да имат и нови собственици.

Мъж реализира мечтата си за кола, полицаите му я конфискуваха СНИМКИ

Нарушителката е обвинена в жестоко отношение към животни и неподчинение на полицията. По всяка вероятност ще бъде обвинена и за превишена скорост и други нарушения. Колата е била извадена от водата.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ