Шофьор влезе с Hummer на плажа, туристите бягат панически ВИДЕО

  • 19.09.2021 12:50 /
  • 93398 /
  • 1
Шофьор влезе с Hummer на плажа, туристите бягат панически ВИДЕО

В социалните мрежи много популярен е станал видеоклип, на който се вижда как черен Hummer се движи по плажа в Приморски район в Русия, съобщават световните издания.

След това полицията започва да издирва хулигана и обявява автомобила и неговия собственик за издирване. Той обаче не е чакал да бъде доведен насила и когато научава от медиите, че е издирван от полицията във Владивосток, е отишъл в полицейския участък, за да даде показания.

Шофьорът на джипа се е оказал жител на Якутск, роден през 1978 г. Той обяснява действията си с това, че е забуксувал при опит да излезе от бреговата линия и не е знаел, че автомобилът не може да бъде спрян там.

Той е дошъл в Приморие на почивка и в момента живее на палатка край морето. Мъжът се е разкаял и се е извинил на хората, които по това време са къмпингували на плажа. Инцидентът според неговите думи е бил неволен, той не е искал да нарани никого.

"Съжалявам, няма да направя отново подобно нещо!", предават думите му служителите на реда в Приморския район. 

Секси блогърка показа доста интересни подробности за новия Hummer ВИДЕО

Полицаите са провели разяснителна беседа с туриста и са му обяснили, че съществуват редица правила за отдих в крайбрежната зона. Забранено е да се паркира автомобил на брега на водоеми, а още повече - да се шофира в морето.

Полицията във Владивосток е привлякла мъжа към административна отговорност за дребно хулиганство. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Марин
    19.09.2021 23:26
    Той много добре е знаел какви ги върши. Просто да се покаже че е Идиот. и Кретен.