Шофьор потопи в езеро Lamborghini за 300 000 евро СНИМКИ

  • 22.10.2021 11:50 /
  • 3338 /
  • 0
Шофьор потопи в езеро Lamborghini за 300 000 евро СНИМКИ

Lamborghini Huracan e станал жертва на небрежност от страна на 31-годишен шофьор в Австрия. Мъжът случайно объркал педалите и потопил спортния автомобил в езерото Мондзе, откъдето се наложило спасителите да го извадят.

По предварителна информация мъжът е пристигнал на паркинг, където е оставил пътник. След това той решил да обърне, но объркал педалите. Автомобилът влязъл в езерото и започнал да потъва.

Изплашеният шофьор успял сам да се измъкне от салона и да доплува до брега. Там той се обажда на спасителния екип и на линейка.

Мъж с Lamborghini взриви мрежата с дивотията, която направи ВИДЕО

Пристигналите на място лекари отвеждат мъжа в болница. На Lamborghini Huracan на помощ пък се притекъл спасителен екип. Той трябвало да вдигне автомобила от дълбочина 5 метра.

За целта им е било необходимо специално оборудване и помощта на петима водолази. Измъкването на автомобила от водата отнело около три часа.

Моделка украси своето Lamborghini с 2 млн. кристала Swarovski ВИДЕО

Трудно е да се каже в какво състояние е автомобилът за 300 000 евро в момента. Най-вероятно той ще се нуждае от ремонт, който ще струва на невнимателния шофьор солидна сума. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ