Мъж с Lamborghini взриви мрежата с дивотията, която направи ВИДЕО

  • 06.06.2021 9:50 /
  • 44895 /
  • 0
Мъж с Lamborghini взриви мрежата с дивотията, която направи ВИДЕО

Собственик на суперкола от Китай е решил да си направи барбекю с колата си на стойност над един милион долара. Това видео доказва, че идеята не е била много удачна.

Според съобщения в китайските медии, инцидентът е станал в Чанша, провинция Хунан. Собственикът на Lamborghini поискал да се похвали, като изпече месо чрез изпускателната тръба на своя суперавтомобил, но определено нещата са се объркали.

В сложния му план роля имал и негов приятел, който трябвало да натисне педала на газта, за да се получи пламък от ауспуха. Имало е и публика, която е заснела странната случка.

Трябва да се отбележи, че поради високите данъци върху двигателите с голям обем в Китай Lamborghini Aventador струва 1,12 млн. долара, въпреки че в Италия суперавтомобилът струва от 240 хил. евро.

Продадоха уникалното Lamborghini на рок легендата Род Стюарт СНИМКИ

Китаецът поставил шиш пред ауспуха и пламъците започнали да пекат месото. Това продължило само няколко секунди, след което двигателният отсек на автомобила започнал да се изпълва с дим. Не е трудно да се досетим, че мощният V12 двигател в стоящия неподвижно Aventador е прегрял много бързо.

След още няколко секунди изпод Lamborghini започва да тече и червена течност - високата температура е довела до спукване на разширителния съд на автомобила.

За щастие, нещата са приключили дотук и спортният автомобил не се е запалил. Ако това се беше случило, близките луксозни автомобили също щяха да имат проблеми.

Мъж с Lamborghini стана звездата на пазар, ще се удивите какво продава СНИМКИ

В китайските социални медии, случката е наричана най-скъпото барбекю в историята. Струва си да се отбележи, че дори всичко да беше успяло и човекът да беше изпържил месото, консумацията му щеше да е опасно за здравето и вероятно за живота. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ