Шофьор на BMW едва не блъсна пешеходец и получи незабавна карма ВИДЕО

  • 07.10.2021 9:50 /
  • 21355 /
  • 1
Шофьор на BMW едва не блъсна пешеходец и получи незабавна карма ВИДЕО

Преди дни около обяд на ул. Костюшко във Величка, Полша, водач на  автомобил BMW не дава път на мъж, който пресича на пешеходна пътека, като за малко е щял дори да го блъсне.

В последния момент на възрастния мъж му се е наложило да отскочи от BMW-то, но не е успял да се задържи на краката си и паднал на тротоара.

Зрелище: Как изглежда мигновената карма след изпреварване отстрани на пътя ВИДЕО

Шофьорът на BMW 5-а Серия потеглил, без да намали скоростта. В момента на инцидента обаче полицейски автомобил спира пред същата пешеходна пътека от другата страна на улицата.

За нещастие на водача на BMW полицаите видели всичко и след като се уверили, че пешеходецът не е пострадал и следователно не се нуждае от медицинска помощ, веднага започнали да преследват BMW.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Кармата наказа нагъл шофьор, бутнал мъж със скутер

Това видео е заснето с камера от автомобила на друг шофьор, публикувано е в интернет и ще стане доказателство в съдебното дело, водено от полицейското управление във Величка. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • ЛУДИЯТМАКС
    09.10.2021 11:34
    И какво още се вижда; пешеходеца слиза на пешеходната пътека в опасната зона за колата! Случва се; но след като преминава застава зад полицейската кола, любопитен какво става, при което полицаите правят допълнителни маневри за да го ПАЗЯТ, а той въобще не се сеща какво е причинил