Силвестър Сталоун стана един от първите собственици на страхотна кола СНИМКИ

  • 12.02.2021 9:50 /
  • 5927 /
  • 0
Силвестър Сталоун стана един от първите собственици на страхотна кола СНИМКИ

Знаменитият актьор Силвестър Сталоун преди дни е зарадвал себе си с напълно нов син Chevrolet Corvette C8. 

Според информацията, в момента спортният автомобил не е е наличен и не се предлага в нито един от дилърските центрове поради голямото търсене и популярност. Клиентите, които предварително са подали заявление за закупуване на новия Corvette, все още очакват своите поръчки. В същото време, обаче, звездата от "Роки" и "Рамбо" вече позира пред новопридобитата кола.

Сталоун е закупил спортния автомобил в автосалона в град Мърфрисбъро, щата Тенеси. Освен това собственикът на автокъщата Бо Тривет, заедно със съпругата си, лично е доставил колата в имението на актьора във Флорида. 

Изданието AutoEvolution предполага, че Сталоун е бил сред първите собственици на модела благодарение на звездния статус, който му е позволил да закупи колата без да чака на опашка.

Силвестър Сталоун продава уникалната си всъдеходна лимузина ВИДЕО

Бо Тривет е публикува снимки във Facebook заедно със звездата пред новата кола, която е в цвят Rapid Blue и колела в дизайн Spectra Gray.

Вижте какви коли са били в гаража на Силвестър Сталоун СНИМКИ

Цените на купето Corvette C8 започват от 59 995 долара, докато за роудстъра ще трябва да се плати най-малко 67 495 долара. В зависимост от конфигурацията и допълнителното оборудване, цената на модела може да достигне до 100 хиляди долара. В същото време не се уточнява каква е точната цена на новата кола на Силвестър Сталоун./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ