Шокиращ инцидент: Шофьорка полетя със своя BMW M4 зрелищно над пътя ВИДЕО

  • 15.02.2020 9:20 /
  • 42559 /
  • 3
Шокиращ инцидент: Шофьорка полетя със своя BMW M4 зрелищно над пътя ВИДЕО

Камерите в жилищен район в Калифорния в САЩ са заснели потресаващ инцидент, при който скоростта на колата e била страховито висока. Шофьорката дори не се опитала да забави скоростта преди кръстовището.

Полицията подозира, че 27-годишната собственичка на BMW M4 Марисела Овал е шофирала в състояние на алкохолно и наркотично опиянение.

Ръката на съдбата спаси младо семейство с бебе при ужасна катастрофа ВИДЕО

В резултат на произшествието няколко коли, паркирани отстрани на пътя, са повредени. Автомобилът, предизвикал инцидента, е напълно унищожен. За щастие самата шофьорка не е пострадала. Въпреки че сега я очаква съд.

CBS Лос Анджелис съобщава, че инцидентът е станал в Лонг Бийч, Калифорния, около два сутринта. Драматичното видео от камерата на кръстовището показва как M4 излита във въздуха, откъсвайки огромен каменен блок с тегло най-малко 150 килограма.

Полицаи се ужасиха от гледката след тази катастрофа СНИМКИ

Автомобилът BMW и камъкът са повредили няколко автомобила по време на приземяването. Местният жител Марселино Руиз, който е собственик на две от колите, пострадали при катастрофата, смята, че жена може да е шофирала със скорост около 70 мили/ч (112 км/ч) в жилищниа район. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Иво
    15.02.2020 13:57
    Да ..няма смисъл да се заобикаля..добре че няма по солиден орнамент на кръговото
  • дядя блядя
    16.02.2020 6:46
    Рядко малоумно скроено кръстовище. Ако трябва да направиш обратен завой, ще трябва да настъпиш всички пешеходни пътеки. Ами като няма място, не се прави кръстовище с кръгово движение. Добре, че в България няма такива, защото ще се избием.
  • ТОЯ ПИДАЛ
    16.02.2020 19:30
    Е БИЛ ПИЯНИЯ ДЖАМБАЗКИ