Полицаи се ужасиха от гледката след тази катастрофа СНИМКИ

  • 01.11.2019 9:50 /
  • 69210 /
  • 0
Полицаи се ужасиха от гледката след тази катастрофа СНИМКИ

Попадналата в пътен инцидент Сидни Улф, студентка в университета Маршал в Западна Вирджиния, практически не пострадала и се отървала с няколко синини. Но външният й вид наистина може да уплаши всеки.

Момичето се прибирало вкъщи от студентския театър, където репетирала роля в музикалната адаптация на романа на Стивън Кинг „Кери“. Сидни се изморила много и затова решила да не си маха грима и да не сменя дрехите си. Тя се качила в колата директно в костюма на Кери Уайт - рокля и диадема, намазани с фалшива кръв, съобщава huffpost.com.

"Ако някой иска да знае как мина моят уикенд, то аз попаднах в катастрофа, както си бях облечена в костюма на Кери и всички, които ме видяха, решиха, че умирам ”, разказва Улф в придобило голяма популярност съобщение в туитър в неделя, прилагайки снимки на себе си и потрошената кола.

Млада шофьорка шашна пътни полицаи с палавото си обяснение за отказа си да съдейства

Полицаите, които пристигнали на мястото на произшествието, предизвикано от среща с елен, решили, че тя е в шок и има наранявания, и постоянно я питали дали има нужда от помощ. Това накарало момичето да се смее (което вероятно е направило сцената още по-зловеща), тя се опита да им обясни, че това всъщност е грим и е трябвало да играе в мюзикъла "Кери".

Полицаи започнаха преследване на автокрадец със стрелба, но се случи нещо неочаквано (ВИДЕО)

Но известно време служителите на реда все още смятали, че тя просто не може да дойде на себе си и се нуждае от спешна медицинска помощ. Да, в навечерието на Хелоуин какво ли не може да се случи! /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ