Шофьор разигра с преследване полицаи, но след това съжали жестоко ВИДЕО

  • 13.12.2019 10:20 /
  • 2374 /
  • 0
Шофьор разигра с преследване полицаи, но след това съжали жестоко ВИДЕО

Полицията в Западна Австралия публикува видео във Фейсбук, показващо преследването на водач с автомобил Holden Commodore, който се върти по улиците и прави зигзаги и "понички".

Заснемането на инцидента е извършено от три полицейски коли и хеликоптер, а по-късно видеото е монтирано от полицейския PR отдел.

Обикновено присъствието на полицейски автомобили насърчава шофьорите да спазват правилата на пътя и да прекратят незабавно опасните си маневри. Но не и в този случай. Цели три коли на служителите на реда, а след това и хеликоптер, не принудиха водача на белия седан да спре своето странно движение.

Полицията забрани на водач да управлява „златен“ BMW X5 и евакуира колата СНИМКИ

След няколко внушителни удара в бордюрите колелото на машината на ексцентрика пада, фонтани от искри се появяват изпод колата, но това не спира шофьора - той продължава да дава газ и хаотично да върти волана.

В крайна сметка автомобил Holden Commodore не издържа издевателствата над него и се спира пред автокъща за употребявани автомобили. Полицаите веднага арестуват водача.

Екшън с преследване и пистолет след като шофьорка отказа да плати глоба ВИДЕО

Видеото завършва с текстово съобщение, в което се казва, че собственикът на белия автомобил е изпратен в затвора за 9 месеца, а шофьорската му книжка е конфискувана за две години. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ