Шофьор предаде на живо как шпори с 300 км/ч, но му се стъжни... (ВИДЕО)

  • 11.04.2019 9:20 /
  • 18032 /
  • 2
Шофьор предаде на живо как шпори с 300 км/ч, но му се стъжни... (ВИДЕО)

Трудно е да се спазва ограничението на скоростта зад кормилото на спортна кола като Ford Mustang Shelby GT350 на равен и прав път. А за някои се оказва, че е трудно да се въздържат от това да се похвалят, особено ако имат канал в YouTube и аудитория от фенове.

В конкретния случай, за който ще ви разкажем, шофьорът на Shelby GT350 получи своята минута слава, но плати за това твърде висока цена.

Каналът jussa xlt в YouTube има малко по-малко от 11 хиляди абонати, но авторът му се обявява за интернет звезда и изглежда, че е хванал „звездната треска“.

Истински звяр! Това ще е най-мощният и най-бърз сериен Ford Mustang в историята (СНИМКИ/ВИДЕО)

Службата на шерифа на окръг Ранкин в щата Мисисипи е арестувала мъжа, който предал на живо онлайн как със своя Ford Mustang Shelby GT350 вдига по магистралата скорост от над 180 мили в час, съобщава Autoblog.

От наименованието на видеото се разбира, че водачът на бързата кола държи да уточни, че се присмива на полицаите явно чрез дръзкото си поведение, когато разговаря със спрелите го полицаи.

От първо лице: Шокиращо ВИДЕО 18+ запечата как Ford Mustang бе смачкан жестоко при свирепа гонка

"Но аз не карах бързо", казва шофьорът на служителите на реда. И вместо шофьорската си книжка той показва нейна фотография, като обяснява, че документът е останал при „дама от ресторанта Hooters“.

Първоначално, на уличния "състезател" му е издадена глоба за превишена скорост, но полицаите след това продължили да се интересуват от случая. След като прегледали канала му, те изяснили, че по-рано изявяващият се в YouTube шофьор е бил задържан за различни нарушения в щатите Колорадо, Тексас, Флорида и Мисисипи. Списъкът с нарушенията включва и незаконно притежаване на огнестрелно оръжие. Това се оказало достатъчно, за получаването на заповед за арестуването му.

Понастоящем Shelby GT350 е конфискуван, за да бъде събрана информация от бордовия компютър, което може да разкрие нови нарушения на закона. Самият „герой“ е освободен под гаранция от 20 хиляди долара, но го очаква и съдебно дело. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Краварска история
    11.04.2019 20:24
    мЪде ин уса
  • аха
    12.04.2019 17:08
    Краварите поне наказват, как е в руския кенеф, ибрик руски?