Шофьор на камион спретна грубо издевателство над мотоциклетист на пътя ВИДЕО

  • 19.11.2020 10:20 /
  • 4264 /
  • 2
Шофьор на камион спретна грубо издевателство над мотоциклетист на пътя ВИДЕО

Киноманите със сигурност ще си спомнят първия пълнометражен филм на Стивън Спилбърг „Дуел“ за това как огромен камион устрои ужасни и шокиращи премеждия за водача на Plymouth Valiant.

По време на филма, който е с продължителност 90 минути, мощният камион засича злощастната кола и спира пред нея, оставя се да бъде изпреварен за забавление, а след това лесно задминава беглеца и започва да натиска отзад, тероризирайки главния герой.

Нещо подобно се е случило преди дни в Бразилия, където шофьорът на многотонен самосвал решил да се поиздевава над мотоциклетист. От краткото видео е трудно да се разбере защо собственикът на превозното средство на две колела толкова е ядосал шофьора, но той действа толкова грубо и безмилостно, че човек може да си помисли, че сякаш става въпрос за отмъщение за стара вендета с десетки жертви от двете страни.

Шокиращ инцидент с претоварен камион бе запечатан на ВИДЕО

"Дуелът" е станал на тесен двулентов път на малконаселено място. От която и страна мотоциклетистът да се опита да изпревари камиона, от ляво в насрещната лента или отдясно покрай пътя, шофьорът на самосвала успява в последния момент да засече енергичния си противник.

От кадрите изглежда сякаш още малко и мотоциклетистът ще се озове под колелата на камиона, или пък ще изхвръкне от пътя, удряйки се в стълб. Няколко пъти, неволни участници в този двубой са можели да станат коли, движещи се в насрещното платно, но като по чудо е избегнат челен сблъсък.

Шокираща кражба и преследване: Отмъкнаха катафалка с покойник от църква ВИДЕО

В последните кадри от видеото можете да видите как мотоциклетистът все пак изпреварва съперника си и се отдалечава на десетина метра, но дали драматичната им конфронтация приключва там, не е ясно... /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • YAMAHA
    19.11.2020 12:02
    Този е за убиване
  • КАМАЗ
    20.11.2020 7:36
    Трябваше да го сгази