Салонът на японски автомобил впечатли с детайлите си СНИМКИ

  • 17.10.2020 10:20 /
  • 3880 /
  • 1
Салонът на японски автомобил впечатли с детайлите си СНИМКИ

"Акура", подразделението на "Хонда", показа интериора на четвъртото поколение кросоувър Acura MDX. Засега бе показан само прототип на автомобила, който ще бъде представен официално по-късно, но според информацията, той е максимално приближен към серийната версия и сериозни изменения няма да има.

По отношение на архитектурата на предния панел, интериорът на новата Acura MDX има много общо с TLX. Отгоре - централният дисплей с дължина 10,2 инча, под който управляващият блок на климатика, а още по-ниско е селекторът с бутони на трансмисията.

На конзолата се вижда мултимедиен тъчпад, безжично зареждане и ниша за малки неща. Подобно на европейските си конкуренти, се появява и цифровият панел с инструменти Acura Precision Cockpit.

Друг изящен детайл от интериора на MDX са новите седалки с по-развит профил и масажна функция. Те се отличават с интересен модел на кожената тапицерия, перфорации и двойни шевове.

5 японски автомобила, с които никой шофьор няма да се раздели СНИМКИ

Вратите и предният панел на кросоувъра ще бъдат украсени с вложки от естествено дърво. Любителите на слушането на музика на път ще оценят 1000-ватовата аудиосистема ELS Studio 3D Signature Edition с 25 високоговорителя и и фонова подсветка Iconic Drive с избор от 27 налични цветови схеми.

Защо много японски коли имат огледала за обратно виждане по-близо до фаровете, отколкото до вратите

Най-вероятно "четвъртият" MDX ще има своя собствена платформа Acura с подпори MacPherson отпред и задно окачване с много връзки. Гамата от двигатели ще включва 2.0 "турбочетворка" и трилитров V6 турбо агрегат с директно впръскване, скоростна кутия с десетскоростен „автоматик“, задвижване на всички колела SH-AWD. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Fire BG
    19.10.2020 8:24
    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/