Разсекретиха напълно новото поколение на променения Hyundai Creta СНИМКИ

  • 01.08.2019 9:20 /
  • 3412 /
  • 0
Разсекретиха напълно новото поколение на променения Hyundai Creta СНИМКИ

По пътищата на Южна Корея е фотографиран кросоувърът Hyundai Creta от второ поколение. Свежите снимки бяха публикувани в социалните мрежи.

Съдейки по факта, че автомобилът вече не е скриван старателно от любопитни очи, явно той е напълно готов за продажби, които трябва да започнат от азиатския пазар. По-късно Creta ще влезе в продажба в Европа.

Hyundai - Kia представи нова сензационна технология за автомобилите (ВИДЕО)

Дизайнът на автомобила се е променил до неузнаваемост и вече предизвика спорове: много автофенове са уверени, че визията на кросоувъра отстъпва на тази на едноплатформения кросоувър Kia Seltos, който също ще влезе в продажба в близко бъдеще.

AutoBild: Ето как изглежда Hyundai Tucson след 100 000 км пробег (СНИМКИ)

Припомняме, че автомобилът ще има салон с нова, по-модерна архитектура. В допълнение към по-висококачествените материали за вътрешна облицовка, новата мултимедийна система ще разполага с 10,25-инчов сензорен монитор, способен да разделя изображението: водачът ще вижда едно, а предният пътник - друго. 

В допълнение, при топ варианта на кросоувъра ще е осигурен 8-инчов проекционен дисплей, способен да предава на предното стъкло част от информацията за водача. Техническите подробности за новия Hyundai Creta все още не са разкрити. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ