Разсекретиха уникалния салон на новия Mercedes-Benz GLE СНИМКИ

https://auto.blitz.bg/novini/razsekretiha-unikalniya-salon-na-noviya-mercedes-benz-gle-snimki Auto.blitz.bg
Разсекретиха уникалния салон на новия Mercedes-Benz GLE СНИМКИ

Mercedes-Benz се готви да представи обновена версия на популярния кросоувър GLE. Неговите прототипи са излезли на тестове, където са заснети от фотошпиони.

Сегашният Mercedes-Benz GLE се произвежда от 2018 г., а в началото на 2023 г. кросоувърите претърпяха първия си рестайлинг. Сега е в ход втора, по-глобална модернизация.

Фотошпионите са успяли да направят снимки не само на каросерията, но и да надникнат в интериора на модела. Съдейки по фотографиите, дисплеите са станали по-големи по размер, но все още са обединени в един блок. Оборудването включва и отделен екран за пътника отпред. Воланът също изглежда по-спортен вече поради дебелите спици.

Що се отнася до екстериора, той е изграден в духа на електрическия кросоувър EQS. Обновеният Mercedes-Benz GLE ще получи отличителна радиаторна решетка и фарове с аналогична графика. Броните на модела също ще бъдат коригирани и ще бъдат добавени джанти с нов дизайн.

Официална информация относно двигателната гама на кросоувъра няма. Запознати обаче твърдят, че се предвиждат промени. По-специално, хибридните системи ще бъдат подобрени, за да станат с по-дълъг пробег.

Това са най-продаваните нови коли в Европа СНИМКИ

Компанията възнамерява да представи новия автомобил в края на тази или началото на следващата година. Той ще излезе на пазара през втората половина на 2025 г. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

Горещи

Коментирай