Представиха гигантски кросоувър Volkswagen с необичаен дизайн СНИМКИ

  • 04.09.2021 10:50 /
  • 4008 /
  • 1
Представиха гигантски кросоувър Volkswagen с необичаен дизайн СНИМКИ

На автомобилното изложение в Ченду, Китай, съвместното предприятие FAW-Volkswagen представи пълноразмерния кросоувър Volkswagen Talagon в нова версия Endurance. Той се отличава с необикновения си обвес, който значително променя представата за автомобила.

Припомняме, че дебютиралият на автомобилното изложение в Шанхай кросоувър Volkswagen Talagon се превърна в най-големия автомобил в историята на Volkswagen с дължина, широчина и височина съответно 5153, 2002 и 1795 мм и междуосие 2980 мм.

По отношение на размерите той е по-голям от Teramont/Atlas. Talagon е базиран на платформата MQB в най-разширената ѝ конфигурация.

Volkswagen изненада с най-страхотния си седан СНИМКИ

Но ако базовият модел изглежда съвсем обикновено (външният вид не се отличава от останалите модели на Volkswagen), версията Endurance се предлага с уникален стилистичен пакет. Той включва агресивни брони, заден дифузьор, по-голяма радиаторна решетка и дискове на колелата с оригинален дизайн.

По целия корпус има декоративни инкрустации от черна пластмаса с висок гланц. Задната врата е с по-изразителен спойлер.

Има някои промени и в интериора. Тапицерията на централните части на седалките, волана и арматурното табло е от алкантар. За декорация се използват вложки от въглеродни влакна и дърво.

30 СНИМКИ, запечатали ежедневието в завода на Volkswagen през 1972 г.

Talagon Endurance е базиран на версията 530TSI с 2,5-литров турбо V6 с мощност 299 к.с. и 500 Nm. Автомобилът е оборудван със седемстепенна роботизирана трансмисия и задвижване на всички колела.

Цената и датите на стартиране на продажбите на необичайния Talagon не са обявени. Обикновеният модел Talagon 530TSI струва от 399 900 юана (около 52 хил. евро) /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Иво
    04.09.2021 19:43
    Е фолксваген си е фолксваген. DAS AUTO.