Volkswagen изненада с най-страхотния си седан СНИМКИ

  • 27.06.2021 12:50 /
  • 5023 /
  • 0
Volkswagen изненада с най-страхотния си седан СНИМКИ

В компанията Volkswagen не са лишени от здравословен авантюризъм и намират възможност да изненадат феновете си с нестандартни решения, които присъстват в много модели.

Освен това автопроизводителят периодично представя оригинални концепции, които издигат любовта към експериментите на ново ниво.

Този път германският производител е променил седана VW Arteon. Новият автомобил има статута на концепт и е получил представка в името Big Sur в чест на живописна крайбрежна зона в щата Калифорния в САЩ.

Автомобилът е базиран на модификацията на модела SEL Premium R-Line. Каросерията е покрита с винилово фолио с яркозелен цвят, за чието полагане специалистите са отделили около 50 часа.

Седанът Volkswagen Arteon е с променена радиаторната решетка, към бронята е добавен специално изработен сплитер, а отзад е монтиран малък спойлер.

Volkswagen показа най-мощния си електрически автомобил СНИМКИ

Концептуалният Arteon се движи върху 20-инчови гланцирани дискове Rotiform TUF-R. Автомобилът е понижен с 38 мм, за да придобие по-спортен вид.

Евтиният кросоувър на Volkswagen е разсекретен преди премиерата СНИМКИ

Volkswagen Arteon Big Sur се задвижва от 2,0-литров четирицилиндров двигател с турбокомпресор, с мощност от 268 к.с. и 350 Nm въртящ момент, съчетан с 8-степенна автоматична трансмисия и задвижване на предните колела. Компанията не уточнява дали тази версия ще получи серийно продължение и ще бъде пусната в продажба. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ