Порше готви революция на пазара за автомобили

  • 25.11.2019 10:00 /
  • 1784 /
  • 0
Порше готви революция на пазара за автомобили

Автомобилният концерн Порше обмисля истинска революция в продажбата на коли. 

От компанията са готови да влязат в крак с новите тенденции и да направят закупуването на коли да стане по-лесно и без бумащина и обиколки по автосалони и банки за лизинг.

Едва ли са много хората, които биха си купили кола без да я пробват и да преценят дали им пасва. Все пак купуването на автомобил не е като да си купиш дреха или обувки. Въпреки това светът се променя и все повече хората се нуждаят от нови варианти, които да улесняват ежедневието им.

Зрелищна драг битка между Porsche, McLaren и Mercedes-AMG ВИДЕО

По тази причина от Порше пускат пилотен проект за онлайн продажба на автомобили. Като в случая не говорим просто да се хареса една кола по обява и да се отиде на място да се купи. Всичко ще се извършва изцяло онлайн, като стартът ще бъде даден в САЩ.

Топ 5 на най-надеждните автомобили, според всичките класации

Клиентите ще могат да направят всичко онлайн - да подадат документи чрез прикачване, да бъдат одобрени за лизинг, да подпишат абсолютнои всички документи онлайн и цялата процедура да протече от дивана. И след като всичко приключи, да отидат да подпишат последен документ и да вземат возилото си./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ