Показаха новия очакван Nissan Pathfinder преди представянето му СНИМКИ

  • 17.09.2023 11:50 /
  • 6476 /
  • 0
Показаха новия очакван Nissan Pathfinder преди представянето му СНИМКИ

Публикувани са снимки на новото поколение Nissan Pathfinder. Големият семеен кросоувър трябва да бъде представен до края на тази година, съобщава Autohome.

Новият Nissan Pathfinder е заснет в Китай. Най-вероятно кросоувърът ще се предлага в този вид на китайския пазар, а глобалният модел от следващото поколение ще има малко по-различен дизайн.

Серийният кросоувър Nissan Pathfinder практически не се различава на външен вид от концептуалния автомобил, представен тази пролет. Има висок преден капак, широка решетка на радиатора и продълговати диодни фарове. Освен това китайският модел е малко по-голям.

Размерите на новия очакван Nissan Pathfinder са следните: дължина – 5130 мм, широчина – 1981 мм, височина – 1767 мм, междуосие – 2900 мм.

Салонът на Nissan Pathfinder не е показан, въпреки че е малко вероятно да се промени в сравнение с концептуалния автомобил. Това означава, че на предния панел ще бъдат монтирани два дисплея, а воланът ще бъде заимстван от Nissan X-Trail и Qashqai. Ще се предлагат версии за 6 и 7 места.

Показаха новия много променен Renault Scenic, вече е кросоувър ВИДЕО

Новият Nissan Pathfinder ще бъде оборудван с по-икономичен 2,0-литров турбо двигател с мощност 252 к.с., познат от Infiniti QX55. Той ще бъде съчетан с 9-степенна автоматична трансмисия. Очакват се версии с предно задвижване и задвижване на всички колела. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ