Показаха новия възроден Hummer, станаха ясни цените и характеристиките СНИМКИ

  • 25.10.2020 10:20 /
  • 5108 /
  • 0
Показаха новия възроден Hummer, станаха ясни цените и характеристиките СНИМКИ

Производството на автомобили Hummer бе прекратено през 2010 г., но 10 години по-късно марката е възродена, като се е променила почти до неузнаваемост в това, което не касае външния вид на автомобила.

Електрическият Hummer има разпознаваема радиаторна решетка и вертикално предно стъкло, напомнящо на предишните модели.

В профил, благодарение на високата странична линия и тесните прозорци, автомобилът наподобява стария H2, но наклонената задна колона изглежда оригинално и освежава екстериора на автомобила.

Широките предни и задни калници позволяват на автомобила на General Motors да бъдат поставени гигантски 37-инчови джанти.

Задната преграда на новата машина не се отваря, така че вече няма да е възможно да се поставя дълъг товар в салона.

Вижте кой победи в дърпане между Hummer H1 и Mercedes-AMG G 63 ВИДЕО

Масивната защита на двигателното отделение предполага, че разработчиците са се отнесли сериозно към офроуд качествата на автомобила - стоманени плочи предпазват акумулаторните батерии. Конструкцията на каросерията се е получила здрава, което позволява на автомобила да бъде снабден с подвижен покрив, който може да се съхранява в големия преден багажник.

Салонът на Hummer разполага с 13,4-инчов дисплей за информационно-развлекателна система и 12,3-инчов цифров приборен панел. Екраните могат да показват изображения от две камери (предна и задна), инсталирани под дъното, което улеснява офроуд шофирането, както и паркирането. Общо новият Hammer разполага с 18 видеокамери.

Hummer EV се задвижва от три електродвигателя с обща мощност от 1000 к.с. и 15 592 Nm. В резултат на това тритоновият пикап може да ускори от 0 до 100 км / ч за 3 секунди.

Танк стреля по джип Hummer, ето какво се случи (ВИДЕО)

Едно от предимствата на електрическия пикап е бързото зареждане - акумулаторите GM Ultium могат да превключват от паралелен към последователен режим по време на зареждане, набирайки енергия, достатъчна за изминаването на 160 км за 10 минути. При пълно зареждане запасът за пробег може да бъде до 570 км.

Вече ви информирахме, че новият Hummer е способен да се движи по диагонал. Освен това пътният му просвет, благодарение на въздушното окачване, може да бъде увеличен с допълнителни 15 см.

Първата версия, която ще започне да се продава, е Hummer Edition 1, който струва 112 595 долара. Появи се информация, че производителят е пуснал възможност за предварителна поръчка и този модел е изкупен напълно и то в рамките само на един час. Всички тези пикапи ще бъдат еднакво оборудвани и боядисани в бяло. Купувачите ще ги получат през есента на 2021 година.

През есента на 2022 г. в продажба ще се появи вариантът EV3X за 99 995 долара. След това, през пролетта на 2023 г., ще бъде пуснат Hummer EV2X за 89 995 долара, а през пролетта на 2024 г. гамата на модела ще бъде попълнена с базовия модел EV2 с два двигателя на цена от 79 995 долара. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ