Показаха новия бюджетен седемместен кросоувър на Hyundai СНИМКИ

https://auto.blitz.bg/novini/pokazaha-noviya-byudzheten-sedemmesten-krosouvar-na-hyundai-snimki Auto.blitz.bg
Показаха новия бюджетен седемместен кросоувър на Hyundai СНИМКИ

Новият Hyundai Alcazar беше разсекретен на първите официални снимки. Бюджетният седемместен кросоувър бе обновен след Hyundai Creta. Подробности за колата се появиха на сайта на южнокорейския автопроизводител.

Кросоувърът Hyundai Alcazar всъщност е удължена 4,5-метрова версия на Creta, така че е обновен в подобен стил. Автомобилът е станал по-брутален на външен вид благодарение на широката правоъгълна радиаторна решетка и „двуетажната“ предна оптика с диодна лента. Светлините са опънати по цялата ширина на каросерията и колата има по-агресивни брони.

Интериорът на Alcazar все още не е показан, но се знае, че ще бъде същият като интериора на Hyundai Creta. Това означава, че ще бъдат подменени воланът, предният панел и централната конзола, както и ще бъдат поставени два 10,25-инчови дисплея - виртуален приборен панел и мултимедиен тъчскрийн. Както и преди, ще се предлагат варианти с 6 и 7 места.

Топ версията на кросоувъра Hyundai Alcazar получава двузонов климатроник, камери за кръгов обзор, акустика Bose, електрическа седалка на водача, вентилация на седалките, както и адаптивен круиз контрол, системи за автоматично спиране и поддържане на лентата.

ВИДЕО показва как всяка нощ безпилотните таксита имат трудности да паркират

Новият Hyundai Alcazar ще се предлага с 1,5-литрови турбо двигатели - бензинови със 160 конски сили и дизелови със 115 конски сили.

Младежки електромобил за 5700 долара пуснаха на пазара СНИМКИ

В първия случай може да се избира между 6-степенна ръчна скоростна кутия или 7-степенен робот с два съединителя, във втория - механична скоростна кутия или 6-степенна автоматична. Задвижването е само на предните колела. Началната цена на Hyundai Alcazar ще бъде приблизително $20 000 - на същото ниво като Duster.

 

Горещи

Коментирай