По-солиден и по-голям: Показаха новия Subaru Forester преди представянето СНИМКИ

  • 11.11.2023 9:50 /
  • 13417 /
  • 3
По-солиден и по-голям: Показаха новия Subaru Forester преди представянето СНИМКИ

В интернет се появиха снимки на шестото поколение Subaru Forester. Кросоувърът ще бъде официално представен на 16 ноември на автомобилното изложение в Лос Анджелис. Фотографиите са публикувани в Reddit.

Съдейки по снимките, новият Subaru Forester 2024 запазва познатия силует и дизайн с разширени калници, но е станало по-солиден и по-сдържан на външен вид. Има по-плавни линии на каросерията, изместени назад фарове и гланцирана черна решетка. Кросоувърът Subaru също така е нараснал по размер.

В салона вниманието привлича големият портретен сензорен екран, познат от новите Subaru Crosstrek и Outback. Трябва да се отбележи, че кросоувърът не получава модерен виртуален приборен панел.

Платформата и двигателите на Subaru Forester за 2024 г. ще останат същите. Моделът дебютира в САЩ с 2,5-литров опозитен четирицилиндров двигател с мощност от 185 конски сили, но в други страни ще има и 2,0-литрови версии - както чисто бензинови, така и с хибридна система.

Намериха необичаен склад с десетки автомобили Nissan Skyline GT-R СНИМКИ

Освен това могат да предложат 1,8-литров турбомотор със 177 к.с.. Разбира се, кросоувърът Subaru Forester ще запази CVT и постоянно задвижване на всички колела. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Milana
    11.11.2023 10:27
    Мнозина страдат от диабет и дори не знаят, че са болни, но сега е напълно възможно да се предотврати диабет или да се излекува. Има уникално лекарство, което подхожда на всички и действа бързо, прочетете го сами----- https://min.lc/diabexin
  • дидо
    11.11.2023 17:04
    субару првят все по големи боклуци чупливи
  • Баджанака (на Хана Крум)
    12.11.2023 4:26
    Не очаквах Субару да копира собствения си модел Аутбек... при това по-стара генерация.